16 Temmuz 2020 Perşembe

15 Temmuz 2016: Recep Fetullah Gülen...







15 Temmuz 2016: Recep Fetullah Gülen...


Demir Bilgin

demir.bilgin@yahoo.dk

Recep Fetullah Gülen ya da Fetullah Recep Erdoğan. İkisi de birdir. Her ikisi de şeriatçıdır. BirisiTürkiye’de, iktidarda. Diğeri dışarda, Amerika’da.

Recep Fetullah Gülen, her ikisi şeriatçı bir nizam kurmak için el-ele vermiş ilkel selefi insanlardır.

Recep, iktidara oturunca, aralarında şeriat nizamını paylaşamama kavgası patlak veriyor. İktidarı elinde tutan Recep, elindeki tüm imkanları kullanarak, Fetullah’a cihat açıyor. 

Bu da doğaldır, zira islamın özünde ve tarihinde bu vardır: İktidar kavgası. Nizamı başkalarıyla paylaşmama kavgası vardır. Gelenektir.

Gelenektir, Hazreti Muhammed’ten bu yana devam eden bir gelenek.

Hazreti Muhammed’ten bu yana, hiçbir halife kendi eceliyle ölmemiştir. Birbirlerini öldürerek / düşürerek iktidara gelmişlerdir.

Gelenek devam ediyor. Gelenek Türkiye’de devam ediyor.

Recep Fetullah Gülen şeriat kavgası budur. Bu anlamda, Recep, Fetullah Gülen’dir. Fetullah, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu, birinci noktadır.

İki: Türkiye’de, Recep Fetullah arasındaki şeriat kavgalarında birini tutmak, insanlık adına gerçekten utanç vericidir. Hele hele adları solcuya çıkan bazı insanların, Recep’in safında yer almaları gerçekten tiksinti vericidir.

Üç: Şeratçılar, islami şeytani insanlardır. İktidara gelmek için, her türden ve renkten insanları kullanırlar ve kullanmışlardır. Örnek olsun, İran. Humeyni, başta TUDEH (İran Komünist Partisi) ve diğer solcuları kullanarak iktidara gelmeyi başarmış ve İran’da cübbeli şeriat nizamını tesis etmiştir.

Türkiye’de de, Recep, solcuları, bazı solcu aydınları ve Kürtleri kullanarak iktidara oturmuştur.

Yazımı bitiriyorum.

Recep ile Fetullah arasında fark yoktur. Recep, Fetullah Gülen’dir. Fetullah, Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Türkiye’de, ilerici harekette, en büyük günah, her iki şeriatçı arasında fark olduğunu söylemektir.

Türkiye’de mücadelemiz, hem Recep Fetullah şeriatçılarına karşı mücadele, hem de iki şeriatçı arasında fark vardır diyenlere karşı mücadele oluyor.

Hiç yorum yok: