28 Eylül 2018 Cuma

Utanmaz Alman Yöneticileri!



Demir Bilgin

Utanmaz Alman yöneticileri, yine, selefi islami faşisti Receb Tayyib’i, Almanya’ya davet ettiler. Askeri törenle de karşıladılar. Selefi islami faşisti Receb, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Walter Steinmeier ile görüştükten sonra, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile de bir araya geldi. Utanmaz ve sıkılmaz Alman yöneticileri, birkez daha elleri kanlı Raceb ve kabilesinin hamisi oldular.

Utanmaz ve sıkılmaz Almanya Başbakanı Angela Merkel: ”İki ülke arasındaki işbirliğinin artırılması için çaba sarfedileceğini..” söylemiş.

Utanmaz ve sıkılmaz Almanya Dışişleri Bakanı Haiko Maas: ” Türkiye,  Avrupa’da bir gelecek istiyorsa, insan hakları konusunda, özellikle de basın özgürlüğü konusunda, önemli bir ilerleme kaydetmesi gerektiğini…” söylemiş.

Alman halkıyla alay eden bu utanmaz Alman yöneticileri, Türkiye’deki yönetimin ne olduğunu bilmiyorlar mı?

Alman ve ezilen Anadolu halkıyla alay eden bu utanmaz Alman yöneticileri, Türkiye’nin, selefi-islami faşizmi ile yötetildiğini bilmiyorlar mı?

Elbette biliyorlar ve bile bile,  selefi –islami faşisti Receb ve kabilesini destekliyorlar. Ortada ekonomik çıkarlar olunca, ”demokrasi” ve ”insan hakları” değil, kâr, kâr ille de kâr” öne gelir. Ortada kâr, kâr ve ille de kâr olunca, insandan önce ”ekonomik çıkarlar” öne gelir. Kapitalist – emperyalist ekonomik yasalar budur.  Tüm dünyada, kapitalist – emperyalist yasalarda,  insandan önce, ekonomik çıkarlar gelir. Bu birinci noktadır.

İki: Selefi – islami nizamlarda, ne insan hakları olur, ne de basın özgürlüğü. Bu nizama karşı çıkan herkes suçlu görülür, ya cezaevlerine tıkanır  ya da yargısız olarak infaz edilir. Şu anki Türkiye budur.

Üç: “Türkiye ile Almanya arasındaki işbirliği artırmak”, Recebci selefi islami nizam ile Anadolu halklarını her yönü ile boğmak demektir. Utanmaz ve sıkılmaz Alman yöneticileri bunu açıkça dile getiriyorlar. Değizmez yasadır: Ekonomik çıkarlar sözkonusu olunca, insani yöneticilerden değil, ahlaksız kan emici yöneticiler hatırlanır. Durum budur.

Selefi-islami faşisti Receb, bu mantıkla Almanya’ya davet edildi. Utanmaz ve sıkılmaz Alman yöneticileri, bu mantıkla Recebi askeri törenle karşıladı.

Evet…Emperyalist – kapitalist yönetimlerde utanma yoktur.

Alman yöneticilerde ne utanma, ne de sıkılma vardır.


Selefi-islami faşisti Receb’in hamisi olan bu utanmazları her hal ve şartta deşifre etmek, her aydının görevidir.

Hiç yorum yok: