18 Ağustos 2018 Cumartesi

Putin - Receb Erdoğan







Demir Bilgin

Putin mi, Receb Erdoğan’ın hamisi ve kurtarıcısıdır. Putin mi, Rusya ekonomik çıkarları için, İŞİDçi Receb’i sonuna kadar iktidarda tutacak bir ikiyüzlülüktür. Putin mi, Putin - Receb Erdoğan oluyor. Putin - Receb Erdoğan, özelde Anadolu halklarını, genelde Orta-doḡu halklarını katleden bir bileşkedir. Bileşkenin seyrinde, sahtekârlık,  işgal, kan ve ölüm vardır. Bu ne demektir? Bazılarını ve hızlı bir şekilde notlar halinde yazacaḡım.

Bir: Suriye’nin İDLİP kenti, İŞİDçi Receb’e ve onun “cihatçı” katillerine, Putin tarafından verildi. Receb’in 60 bin cihatçısı orada toplandı. Tüm İDLİP kentinde, ölüm ve kan kusturuyorlar. Zulüm ve ölüm devam ediyor.

İki: Ocak 2018’de, Putin, İŞİDçi Receb’i Moskova’ya davet ederek, Afrin işgalini onayladı. Afrin’de binlece Kürt katledildi. Evleri ve malları talan edildi. Afrin’de işgal devam ediyor.

Üç: Putin - Receb Erdoḡan, sahtekârlıktır. 24 Haziran seçimleri: Daha oy sayımı bitmeden, Putin, Receb’i, seçim(!) zaferinden dolayı ilk tebrik eden lider olmuştur. Bileşkedir: İkiyüzlülük ve sahtekârlık bileşkesidir.

Dört: Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, katıldığı bir sergide düzenlenen suikast sonucunda  öldürülmesi. Öldürülme emrinin, bizzat İŞİDçi Receb tarafından verildiḡini, Putin’de biliyordu. Sahtekârlık,  işgal, kan ve ölüm bileşkesinin bozulmaması için, suçu FETO’ya attılar.

Beş: Sahtekâr ve ikiyüzlü Putin, İŞİDçi Ak Parti 6. Olağan Kongresine (18 Ağustos 2018), Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin başkanlığında bir heyet gönderdi. DUMA, Rusya parlamentosunun alt kanadı oluyor. İŞİDçi Receb, Genel Başkan seçilir seçilmez, Duma adına birde, ibret verici,  tebrik mesajı gönderildi:

“'Türk halkının Erdoğan tarafından belirlenen gelişim stratejisine açıkça destek verdiği' yorumuna yer verildi: ” Tebrik mektubu şu ifadelerle devam etti: "Harika liderlik yeteneğiniz ve siyasal bilgeliğiniz sayesinde, Türkiye'nin, refah yolunda ilerleyişine ve Rusya ile dostluk ilişkilerini güçlendirmeye devam edeceğine eminiz. Her bir Türk ailesinin hayatının sadece tatlı endişelerle, mutlulukla ve refahla dolu olmasını yürekten dileriz. Size ve yakınlarınıza da tükenmez bir enerji, sağlık ve iyilik dileriz."

Evet…Putin mi, Receb Erdoğan’ın hamisi ve kurtarıcısıdır. Putin - Receb Erdoğan mı, bir bileşkedir:

Sahtekârlık,  işgal, kan ve ölüm bileşkesidir.

Tarih mi, ekonomik çıkarlar için, Anadolu ve Orta-doğu halklarını katletmede el ele verenleri mutlaka yazacaktır.

Tarih mi, bu kanlı bileşkeyi hiç unutmayacaktır.



Hiç yorum yok: