31 Ocak 2011 Pazartesi

Türk Telekom’dan Gelen Açıklama:


Blog Yazısı Hk.‏

Müşteri İletişim Merkezi
ILETISIM@turktelekom.com.tr

Sayın Faiz Cebiroğlu,
inde yer verdiğiniz yazınızla ilgili size bir açıklama yapmak isteriz.
Siteniz açıldığında beliren virüs uyarı sayfasının Türk Telekom’la bir ilgisi bulunmamaktadır.

Türk Telekom sitelerin virüs bulundurup bulundurmadığını araştırmamakta ve internet kullanıcılarına böyle bir uyarı mesajı çıkartmamaktadır. Türk Telekom’un görevi Türkiye’nin her yerindeki müşterilerine internet erişimi sağlamaktır. Dolayısıyla ne virüs uyarılarında ne de site engellemelerinde Türk Telekom’un bir yaptırımı söz konusu değildir.
Söz konusu virüs uyarısı Google tarafından yapılmaktadır. Google’ın bu uyarısı hakkında daha detaylı bilgiyi internette araştırma yaparak bulabilirsiniz. Bizim bulduğumuz http://www.r10.net/r10-bilgi-arsivi/54221-google-fisleme-cozum-burda.html linkindeki çözümün size yardımcı olacağını düşünüyoruz.
Konuyu bilginize sunarız.
Saygılarımızla,
Türk Telekom
----------------
ETKİLEŞİM KANALLARIMIZ

Türk Telekom ürün, hizmetlerimiz ve iş süreçlerimiz ile ilgili tüm konulardaki şikayet ve başvurularınızı aşağıdaki iletişim kanallarımıza iletebilirsiniz:

Türk Telekom Çağrı Merkezi : 444 1 444 (7/24 hizmet verilmektedir.)
444 1 444 numaralı hattımıza gelen aramalar tüm operatörlerin kendi şehir içi arama tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir.
Faks: 312 324 53 11
http://www.turktelekom.com.tr/ internet sitemizde “İletişim” linkimizde yer alan Müşteri Başvuru Formu (Öneri ve şikayetlerinizi iletmek için tıklayabilirsiniz)

Türk Telekom Ofisleri
Sosyal Paylaşım Siteleri
http://twitter.com/TTDestek


TÜRK TELEKOM
MÜŞTERİ İLETİŞİM MERKEZİ

Hiç yorum yok: