24 Aralık 2014 Çarşamba

Suriye’den mektup...


Suriye’den mektup: ”Dimdik ayaktayız, ikiyüz ellibin şehide rağmen!”

Salamoun Jabbour  

Yeni Yılın size ve ailenize mutluluğu, saadeti getirmesini dilerim. Sizlere ve tüm sevdiklerinize Gönülden sağlık dolu bir yıl olmasını dilerim.

Özlemlerimizle, selamlar, Sevgiler. Burada, (Suriye) başkent olmak üzere tüm çevre illlerde normal yaşam sürüyor. 5 Universite var, 4’ de eğitim / öğrenim sürüyor. Biri kapalı. O’da,  en doğuda, Bedevilerin yaşadığı bölgelerde olduğu için kapalıdır. Oradakilerin,  fikirleri gibi,  ”hayata kapalı oldukları için”, kapalıdır.

Ülkemiz Suriye,  72 ülke saldırıyor. 4 yıldır saldırıyorlar. .Büyük bir direnişle,  savunma halindeyiz. Bence, direnişimiz,  Vietman direnişinden daha büyuk ve daha kuvetlidir

Dimdik ayaktayız, ikiyüz ellibin şehide rağmen!!!! Halk ve ordu direniyor: Ya ölüm,  ya zafer olacak diyoruz! Ama bizi ezen,  bizleri yıkan  olay; köylerden,  haince,  alçakça kaçırlan kandınlarımız,  çocuklarımız,  hâlâ,  Yezidi teröristlerin ellerindedir. Bilinmeyen yerlerde, ya da ”alçak yeni yezidler hükumeti,  Tc ’nin” hudutları içindedir.

Birbirimize daha çok yardım edelim,  daha çok birbirimizi sevelim. Daha çok,  gelişmemiz için beraberce,  ekonomik konularda, savunmada halkımız için çalışalım.

Esir kadınlarımız,  çocuklarımızın kurtarılmalarına hasret, özlem var. Büyük bir seferberlik var.
Evet kurtarılmaları için, her türlü çaba ve uğraş veriliyor. Bu konuyu,  yakında,  yeni yılda İnternasyonal boyuta taşıyacağız.

Gerekli bilgiler sizlere ulaştırılacaktır.

Yeni Yıla,  yeni, azimli,  yeni kuvvetle olmak üzere.  Özlemler,  selamlar.


17-12-2014  / Damascus.

Hiç yorum yok: