17 Nisan 2016 Pazar

ÖLDÜREMEDİLER...




Mihraç Ural

ÖLDÜREMEDİLER... MİT ve ÜCRETLİ CANİLERİ APTALLIKLARINA YANSIN...


Uzun süre bir çok kişi ve terör grubu, beni öldürmek üzere MİT'in ücretli terör hücresi olarak takip altına alındı. Bir yandan devletimiz, diğer yandan Mukveme Suriyyi güvenlik ekibi, bu şebekeleri kontrol altına alarak, dizgileri ele geçirdik. Süreci de başariyla yönlendirdik. Son aşamada da düğmeye bastık. Plan gereği "Öldürdük" dediler.

Devletle, Mukaveme ekibinin planı tam isabet, "olta tuttu". Sözde tetikçilere ödemeler yapılınca da, finansörler, yatakçılar, aracılar ve MİT uzantısı terör şebekesi tek tek toplanmaya başlandı. Plan ve yakalanan şebekelerin sorgusu için benim görülmemem gerekliydi. Sorgular hâlâ devam ediyor. Biraz sabır, tüm detaylar canlı basın açıklamasında anlatılacaktır.

En yakın çevreden bile, gizli yapılması gereken bir vatani eylemdi. Bu ara tek tek her günümüzü tarihleyerek video kaydına aldık; uzun yıllar gitmediğim ziyaretgahlarımızı da ziyaret ettim, bunlar da tarihe kaydedildi.

Esasinda seçim fotoları indirilmeyecekti, hatali gönderim, mesaj kutusu yerine, FB (facebook) sayfasina 5 dk inişi, önce sevenlerimizce kapışıldı. Engellemeye çalıştık olmadı ve ışik hızıyla paylaşımlar basladı. Ferhat Aktası, Faiz Cebiroğlu'nu vb değerli dostları arayıp düzenleme yapmaya çalıştık ama ok yaydan çıkmıştı; hoş olan, düşmanlarımızın bu fotolara inanmaması ve eski tarihli diye avunarak, çıtayı yükseltip, video istemeleri oldu. Aptallar, içine düstükleri açmazda taraftarlarına, izleyicilerine rezil oluyor ve bir kez daha kendileri gibi karalamacı çömezleri de bataklıkta çırpınmaya başlıyorlardı; komiklikleri, klavyemin değişmesinden, cümle kuruluşlarımı didiklemeye kadar uzanıyordu.

Şimdi durum, sevenlerimin sabırla dönüşümü beklemeleridir. Düsmanlarımız daha da çıldırsınlar, gerisi kolay...

Suriye sever maskesi takınmış MİT kuklası karalamacılar, birer Suriye düşmanı olarak, duruma göre, ağız değiştirmeleri ise ciddiye bile alınmamalıdır. Bunlar dahil tüm duşmanlarımızla alay ederek " öldürüldü" çığlıkları atan TV kanallarını izledik. Düsman kanal yayınları esnasında da video çekimleri yaparak bunlarla alay ettik; tümü video kayıtlarıyla tarihe not düşüldü.

Gerisini, biraz sabırla, bekleyin.

Hiç yorum yok: